Launderette
Create. Change.

ContactGemeente Amsterdam Metro en Tram :
wijnemenjemee.nl
Communicatieconcept (online), beeldtaal, ontwerp en online platformCreate.
Bij Dienst Metro (de voormalige Dienst Noord/Zuidlijn) verschuiven in 2014 de accenten van de organisatie én dus ook van de communicatie. Met meer focus op : samenwerking en partnership, op de stap naar het moderne reizen en op de voordelen voor Amsterdam en Amsterdammers. Voor reizigers en toeristen.

Ontwikkel een creatief communicatieconcept dat een, zowel interne als externe vertaling is van de nieuwe positionering van Dienst Metro. Communiceer ‘het volgende station’ van Dienst Metro. En wat dat voor de Amsterdammer en de reiziger betekent. Zowel positief als negatief.


Change.
Een idee dat (vaak kritische) mensen verbindt en meeneemt. Met de communicatieparaplu ‘wijnemenjemee’ en het gelijknamige online platform creëren we een positieve grondhouding over de noodzaak en ambitie van alles waar Dienst Metro voor staat. Passend bij het ‘mantra’ van Dienst Metro: Ze hebben aan me gedacht.

We gaan de dialoog aan, zijn transparant, betrokken en uitnodigend, hebben niks te verbergen en wekken sympathie door over de gevolgen eerlijk en duidelijk te zijn. Zodat de doelgroep zich constructief openstelt voor overlast en veranderingen en ontvankelijk wordt voor, onbelichte, positieve verhalen over Dienst Metro. Van vertrouwen naar trots.


Meer weten over deze case?
Bel of mail Ruud :
+31 (0) 6 48 07 73 17
ruud@launderette.nl