Launderette
Create. Change.

ContactTandpark
Naam, visual identity, communicatiestijl en website
︎︎︎Create.
De vraag aan Launderette: ontwikkel een naam, visuele identiteit, communicatiestijl én website voor een nieuwe tandartspraktijk in Arnhem. Locatie: High Park, in het oude Postbank gebouw.

De propositie was helder: in de hypermoderne, multidisciplinaire praktijk voor Tandheelkunde en Mondzorg krijgt elke patiënt de beste professionele behandeling en de allerbeste zorg van de beste specialisten.

Change.
Als nieuwe tandheelkundige praktijk moet je vooral de beste tandzorg aanbieden. Da’s helder. Wat een nieuwkomer ook helpt is een sympathieke, eigenzinnige naam. Dat betekent: wegblijven van clichés. Maar wel relevant zijn. En dus een relatie leggen met tandzorg en/of met de locatie. Met High Park dus.

Zie hier de bouwstenen voor de nieuwe naam Tandpark. Deze naam combineerden we met een fris, vrolijk en tijdloos beeldmerk: een uitgespaard, grafisch ‘lachebekje’. Pure eenvoud, zonder onnodige details. Dat vormde op haar beurt weer de basis voor de kleurrijke visuele identiteit van de verschillende specialismen, voor de introductiecampagne en voor de signing in de praktijk.


Meer weten over deze case?
Bel of mail Ruud :
+31 (0) 6 48 07 73 17
ruud@launderette.nl